Mortgage News

Investasi AAA Capital ngrancang macem-macem jinis produk silihan kanggo mbantu sampeyan tuku properti sing dikarepake.
1- Utangan non-QM- Paling apik kanggo sampeyan tanpa skor kredit sing apik lan penghasilan sing stabil.Ora perlu rintisan gaji utawa W2.Kita duwe puluhan produk, lan mesthi ana siji kanggo sampeyan.

2- Pinjaman konvensional -Paling apik kanggo sampeyan kanthi skor kredit sing apik lan penghasilan sing apik. DTI butuh 50% ing ngisor iki.

3- Utangan Jumbo - Paling apik kanggo sampeyan kanthi kredit lan penghasilan sing apik kanggo tuku omah sing larang, DTI butuh 43% ing ngisor iki.

4- Utangan sing diasuransiake pemerintah - Paling apik kanggo sampeyan sing duwe skor kredit sing luwih murah lan ora akeh awis kanggo mbayar mudhun.
● Pinjaman FHA – Didhukung dening FHA, jinis silihan omah iki mbantu nggawe kepemilikan omah kanggo para peminjam sing ora duwe dhuwit dhuwit sing disimpen utawa ora duwe kredit asli.
● Pinjaman VA - Pinjaman VA nyedhiyakake hipotek sing fleksibel lan murah kanggo anggota militer AS (tugas aktif lan para veteran) lan kulawargane.Utangan VA ora mbutuhake pembayaran mudhun utawa asuransi hipotek.

5- Hipotek tarif tetep - Paling apik kanggo peminjam sing pengin prediksi pembayaran sing padha ing kabeh utangan.

6- Hipotek tingkat luwes - Paling apik kanggo para peminjam sing ora duwe rencana nginep ing omah suwene, lan kepenak karo risiko pembayaran sing luwih gedhe ing dalan.


Wektu kirim: Jan-21-2022