Mortgage News

  • AAA Lendings TPO Portal System Maintenance Notice (03/25/2022)

    Kabar Pemeliharaan Sistem Portal TPO Lendings AAA (25/03/2022)

    AAA Lendings bakal nindakake pangopènan sistem TPO Portal dijadwal saka 03/26/2022 08:00 AM (PST) kanggo 03/28/2022 08:00 AM (PST).Pengajuan utangan bakal digantung ing sauntara.Nyuwun pangapunten yen ana alangan sing disebabake lan matur nuwun kanthi sabar.Cathetan: Pengajuan utang bakal ditundha ...
    Waca liyane
  • We Expanded 40 Additional States for Investment Property Loan

    Kita Ngembangake 40 Negara Tambahan kanggo Pinjaman Properti Investasi

    Cathetan Lisensi Negara: (1) 36 Negara ing ndhuwur bisa nindakake bisnis silihan DSCR tanpa lisensi MLO lan ngidini nutup ing individu utawa entitas kajaba California-DRE, Florida, Georgia lan Virginia.(2)California ngidini kanggo nutup utangan DSCR ing individu ...
    Waca liyane
  • Kontribusi pihak sing kasengsem

    Apa definisi Kontribusi Pihak Tertarik?Kontribusi Partai Kepentingan (IPC) nuduhake pembayaran dening Pihak Kepentingan, utawa kombinasi pihak, menyang biaya asale Peminjam, biaya penutupan liyane lan titik diskon.Kontribusi pihak sing minat...
    Waca liyane
  • Apa bedane Bab 13 lan Bab 11?

    Bentenane utama ing antarane Bab 13 lan Bab 11 yaiku: Bab 11 digunakake dening bisnis gedhe kanggo mbantu dheweke ngatur maneh utang bisnis lan mbayar maneh kreditur nalika nerusake operasi.Bab 13 mbuwang utang nggunakake rencana mbayar maneh saben wulan kanggo 3 nganti ...
    Waca liyane
  • Apa APR?

    Nalika sampeyan refinancing utawa njupuk hipotek, elinga yen tingkat bunga sing diiklanake ora padha karo tingkat persentase taunan (APR).Apa bedane?● Suku bunga nuduhake biaya taunan saka silihan marang wong sing nyilih lan dituduhake minangka perc...
    Waca liyane
  • Apa iku IRA?

    Apa iku IRA?IRA minangka akun sing disiyapake ing institusi finansial sing ngidini individu nyimpen kanggo pensiun kanthi wutah tanpa pajak utawa kanthi basis tax-deferred.Jinis IRA Ana 3 jinis utama IRA ...
    Waca liyane
  • Apa perjanjian subordinasi

    Persetujuan subordinasi minangka dokumen legal sing netepake siji utang minangka peringkat ing mburi liyane ing prioritas kanggo ngumpulake pembayaran maneh saka wong sing duwe utang.Senadyan jeneng teknis, persetujuan subordinasi nduweni tujuan sing prasaja.Iki menehi hipotek anyar kanggo ...
    Waca liyane
  • Apa Utangan Ekuitas Omah?

    Utangan ekuitas omah-uga dikenal minangka silihan ekuitas, silihan cicilan ekuitas omah, utawa hipotek kapindho-yaiku jinis utang konsumen.Pinjaman ekuitas omah ngidini sing duwe omah kanggo utang marang ekuitas ing omah.Jumlah silihan adhedhasar beda antarane curr omah ...
    Waca liyane
  • Apa akun exchange 1031

    Ing Amerika Serikat, akeh investor bakal kerep nganyarke lan ngganti omah investasi, sing bakal ngasilake pajak pertambahan nilai lan pajak penghasilan ibukutha ing proses dagang, sing ora ekonomis banget.Nanging, IRS wis ngetokake kabijakan panyegahan pajak sing sah nalika ...
    Waca liyane
  • Apa "NO Rasio" DSCR?

    Ora ana rasio DSCR tegese rasio penghasilan sewa saben wulan saka sewa menyang jumlah mbayar maneh saben wulan omah, pajak, asuransi lan ragad manajemen properti padha karo "0", yaiku, sampeyan bisa nglamar produk silihan DSCR kanthi " rasio nol ".Ing operasi utangan sadurunge ...
    Waca liyane
  • Apa yen aku ora bisa entuk utangan konvensional?

    Pinjaman konvensional duwe syarat watesan rasio DTI / Cadangan / LTV / kahanan Kredit.Umume, umume peminjam bisa entuk utangan konvensional kanthi penghasilan lan skor kredit sing luwih dhuwur.Nalika kanggo sawetara peminjam, penghasilan luwih murah utawa duwe macem-macem jinis i ...
    Waca liyane
  • Jinis produk silihan sing bisa diwenehake kanggo sampeyan

    Investasi AAA Capital ngrancang macem-macem jinis produk silihan kanggo mbantu sampeyan tuku properti sing dikarepake.1- Utangan non-QM- Paling apik kanggo sampeyan tanpa skor kredit sing apik lan penghasilan sing stabil.Ora perlu rintisan gaji utawa W2.Kita duwe puluhan produk, lan mesthi ana siji ...
    Waca liyane