Mortgage News

Kabar Perusahaan

  • AAA Lendings TPO Portal System Maintenance Notice (03/25/2022)

    Kabar Pemeliharaan Sistem Portal TPO Lendings AAA (25/03/2022)

    AAA Lendings bakal nindakake pangopènan sistem TPO Portal dijadwal saka 03/26/2022 08:00 AM (PST) kanggo 03/28/2022 08:00 AM (PST).Pengajuan utangan bakal digantung ing sauntara.Nyuwun pangapunten yen ana alangan sing disebabake lan matur nuwun kanthi sabar.Cathetan: Pengajuan utang bakal ditundha ...
    Waca liyane
  • We Expanded 40 Additional States for Investment Property Loan

    Kita Ngembangake 40 Negara Tambahan kanggo Pinjaman Properti Investasi

    Cathetan Lisensi Negara: (1) 36 Negara ing ndhuwur bisa nindakake bisnis silihan DSCR tanpa lisensi MLO lan ngidini nutup ing individu utawa entitas kajaba California-DRE, Florida, Georgia lan Virginia.(2)California ngidini kanggo nutup utangan DSCR ing individu ...
    Waca liyane
  • Kontribusi pihak sing kasengsem

    Apa definisi Kontribusi Pihak Tertarik?Kontribusi Partai Kepentingan (IPC) nuduhake pembayaran dening Pihak Kepentingan, utawa kombinasi pihak, menyang biaya asale Peminjam, biaya penutupan liyane lan titik diskon.Kontribusi pihak sing minat...
    Waca liyane
  • Apa "NO Rasio" DSCR?

    Ora ana rasio DSCR tegese rasio penghasilan sewa saben wulan saka sewa menyang jumlah mbayar maneh saben wulan omah, pajak, asuransi lan ragad manajemen properti padha karo "0", yaiku, sampeyan bisa nglamar produk silihan DSCR kanthi " rasio nol ".Ing operasi utangan sadurunge ...
    Waca liyane