Mortgage News

Warta Industri

  • Apa APR?

    Nalika sampeyan refinancing utawa njupuk hipotek, elinga yen tingkat bunga sing diiklanake ora padha karo tingkat persentase taunan (APR).Apa bedane?● Suku bunga nuduhake biaya taunan saka silihan marang wong sing nyilih lan dituduhake minangka perc...
    Waca liyane
  • introduksi tax bali

    Kata Kunci: Pajak;ekstensi filing pajak IRS;Jaban rangkah Apa sampeyan bingung nalika bali pajak kudu digunakake kanggo entuk utangan? Pinten taun pambayaran pajak sampeyan kudu diwenehake? Ana papat wektu sing kudu dingerteni:...
    Waca liyane