Pusat Produk

  • Program rasio Non-QM Non-DTI – Penipisan Aset (Aset Mung)

    Wong sing nyilih adol bisnis pirang-pirang yuta dolar lan banjur nemokake omah impene nanging ora duwe sumber penghasilan kanggo didokumentasikan.

  • Gaji Non-QM & Program Aset Peminjam Wiraswasta - ABIO (Opsi Penghasilan Berbasis Aset)

    Ringkesan Gunakake aset peminjam kanggo nduweni kualifikasi, aset peminjam kudu nutupi paling sethithik 6 sasi celengan saben wulan.Rincian 1) Nganti 60% LTV;2) Nganti $2.5M jumlah silihan;3) skor kredit 700 utawa luwih;4) Rasio DTI– Ngarep 38% / Mburi 43%;5) Ora ana watesan ing jumlah properti sing dibiayai.Apa program iki?• Apa sampeyan ngerti carane nggunakake bondho mung kanggo nduweni kanggo sampeyan house mortgage silihan?• Apa sampeyan ditundha utawa ditolak dening pemberi utang kanggo WVOE (Verifikasi Tertulis...
  • Pilihan mung Aset Non-QM sing Kualifikasi - ATR-In-Full

    Ringkesan Program aset populer.Peminjam duwe dhuwit tartamtu, sing bisa nutupi rega tuku utawa jumlah silihan lan biaya nutup.Ora ana info lowongan kerja;Ora DTI.Rincian 1) Nganti 75% LTV;2) Nganti $4M jumlah silihan;3) Panggonan utama mung;4) Ora ana watesan ing jumlah properti sing dibiayai;5) Paling ora 6 sasi cadangan saka dana peminjam dhewe.Apa program iki?Program ATR-In-Full uga minangka program aset, sing nduweni kualifikasi mung karo aset.Pilihan apik saka Non-...
  • Non-QM Interested Program – Diamond Jumbo (Similar with Conventional Loan)

    Ringkesan Diamond Jumbo, kanggo nyilih sing ora bisa nindakake Non-agensi Jumbo.Jumlah silihan luwih akeh / DTI luwih dhuwur / LTV luwih dhuwur / properti sing dibiayai tanpa wates.Rincian 1) DTI Maks 55%;2) Nganti $4M jumlah silihan;3) Nganti 90% LTV;4) No MI (Asuransi Hipotek);5) skor kredit 575 utawa luwih;6) cadangan 6 sasi utawa luwih;7) bali tax 1 taun kasedhiya.Apa program iki?Apa sampeyan tau ketemu kahanan ngisor?• Lender ora bisa ngidini panyuwunan jumlah silihan sing dhuwur?• Apa sampeyan ora bisa menyang LTV dhuwur ...
  • AAA Non-Conforming Loan - Jumbo Loan (Jumlah Pinjaman Dhuwur)

    Ringkesan watesan jumlah silihan sing luwih dhuwur tinimbang silihan konvensional agensi.Rincian 1) DTI Maks 43%;2) Nganti $2M Jumlah Pinjaman;3) Nganti 80% Max LTV;4) bali pajak 2 taun dibutuhake;5) No MI (Asuransi Hipotek);6) 720 utawa skor kredit luwih;7) cadangan 12 sasi utawa luwih;8) SFR, 2-4 Unit, PUD, Kondominium;9) Produk non-AUS.Apa Jumbo Loan?Pinjaman jumbo minangka jinis pembiayaan sing ngluwihi watesan sing ditetepake dening Badan Keuangan Perumahan Federal lan ora bisa dituku, dijamin, utawa ...
  • Program Non-QM DSCR (Debt Service Coverage Ratio).

    Produk paling prasaja ing macem-macem program Non-QM.
    Ora Penghasilan / Ora Ana Employment / Ora Return Pajak, ora mbandhingake rasio DTI kaya silihan konvensional.Mung yen properti subyek minangka properti investasi.

  • Program Laporan Pribadi / Bank Bisnis Non-QM 12 utawa 24 Sasi

    Peminjam mandhiri kanthi kredit sing apik banget sing penghasilan kasebut ing bali pajak ora bakal entuk omah mewah sing bisa dituku.Kualifikasi kanthi 100% kanggo Setoran Akun Pribadi lan 50% kanggo Setoran Akun Bisnis (12 wulan berturut-turut)

  • Program Non-QM Peminjam Gaji- WVOE (Verifikasi Tertulis Ketenagakerjaan)

    Upah earner nyilih mung, sing ora bisa pindhah karo agensi hipotek silihan, lan ora arep kanggo nyedhiyani macem-macem dokumen income.

  • Program Peminjam Swasta Non-QM- P&L(Laba Rugi)

    Ringkesan peminjam mandhiri mung, sing ora bisa nganggo pinjaman hipotek agensi, lan ora pengin menehi macem-macem dokumen penghasilan.Rincian 1) Nganti $2.5M jumlah silihan;2) Nganti 75% LTV;3) skor kredit 620 utawa luwih;4) Warga negara manca kasedhiya** 5) Ora MI(Asuransi Hipotek);6) Rasio DTI– Ngarep 38% / Mburi 43%;7) Peminjam disiapake P&L ditampa ** Apa program iki?Sapa sing bisa nglamar program iki?• Apa sampeyan peminjam mandiri?• Apa lende ...
  • Utangan Konvensional AAA kanggo umume Peminjam ing Amerika Serikat

    Apa sing Conforming Loan konvensional?Utangan sing cocog yaiku hipotek kanthi syarat lan kahanan sing cocog karo kritéria pendanaan Fannie Mae lan Freddie Mac.Pinjaman sing cocog ora bisa ngluwihi watesan dolar tartamtu, sing diganti saben taun.Ing 2022, watesan $647,200 kanggo umume wilayah AS nanging luwih dhuwur ing sawetara wilayah sing luwih larang.Sampeyan bisa nggoleki ing internet kanggo saben silihan kabupaten sing cocog karo watesan utangan kanggo taun saiki.Misi Fannie Mae lan Freddie Mac ngasilake ...