Pusat Produk

Detail Produk

Ringkesan

Peminjam mandhiri kanthi kredit sing apik banget sing penghasilan kasebut ing bali pajak ora bakal entuk omah mewah sing bisa dituku.Kualifikasi kanthi 100% kanggo Setoran Akun Pribadi lan 50% kanggo Setoran Akun Bisnis (12 wulan berturut-turut)

2- 12 or 24-Month Bank Statement (1)

Rincian

1) Nganti $4M jumlah silihan;
2) Nganti 90% Max LTV;
3) Wiraswasta lan 1099 Nyilih;
4) skor kredit 575 utawa luwih;
5) Ora ana cadangan sing dibutuhake ing 75% utawa kurang LTV;
6) Ora 4506T / Ora K1 / Ora P&L;
7) No MI (Asuransi Hipotek).

Napa kita milih program iki?

Sanajan umume wong Amerika bisa nduweni kualifikasi lengkap kanthi dokumentasi lengkap kanggo silihan hipotek omah konvensional, akeh sing isih ora cocog karo pandhuan Fannie lan Freddie nalika nerangake syarat utangan.Untunge, silihan Non-QM lan dokumentasi penghasilan laporan bank minangka solusi sing apik kanggo para peminjam sing ora tradisional iki.

Utamane, wong sing duwe gaji duwe kemewahan kanggo ngilangi biaya bisnis miturut Kode Pajak IRS.Nulis biaya bisnis saka entuk bathi reged sing entuk bathi kanggo mbayar pajak penghasilan dhewe.

Akeh wong sing mandhiri kanthi akuntan sing cerdas asring mbayar pajak sithik amarga nggunakake kode pajak.Akeh sing duwe penghasilan negatif.Sayange, akeh write-off tegese wong sing duwe gaji dhewe duwe wektu angel kanggo entuk hipotek.Pemberi pinjaman tradisional bakal nggunakake penghasilan reged sing disesuaikan nalika ngitung penghasilan sing cocog.Kabar apik kanggo para panuku omah sing duwe utangan non-QM.Kita duwe hipotek Non-QM kanggo peminjam mandhiri tanpa pengembalian pajak penghasilan sing dibutuhake.Ing artikel iki, kita bakal ngrembug lan nutupi hipotek pernyataan bank non-QM kanggo peminjam sing duwe tenaga kerja.

Sapa sing dirancang kanggo program iki?

Program iki dirancang kanggo para peminjam sing mandhiri lan bakal entuk manfaat saka metode kualifikasi silihan alternatif.Laporan bank bisa digunakake minangka alternatif kanggo ngasilake pajak kanggo nyathet penghasilan peminjam sing duwe tenaga kerja.Kajaba iku, laporan bank pribadi lan / utawa bisnis kabeh diidini.

Paling ora salah siji saka peminjam kudu mandhiri paling ora 2 taun (25% utawa luwih kepemilikan) supaya bisa entuk program iki.Iki minangka syarat standar kanggo nemtokake manawa peminjam kasebut minangka peminjam mandiri.Kadhangkala, sing nyilih bisa duwe kepemilikan bisnis, nanging kita mung dianggep minangka peminjam sing duwe tenaga kerja yen luwih saka 25%.Ing silihan agensi, kita tansah ngrujuk menyang K-1 utawa Jadwal G;nalika kanggo silihan Non-QM, kita tansah mbutuhake layang CPA kanggo verifikasi kepemilikan nyata.

Biasane, pemberi utang bakal ngetung penghasilan sing cocog kanthi njupuk nilai rata-rata celengan statement bank ing 12 utawa 24 wulan, banjur dadi faktor biaya standar.Sing kudu dadi penghasilan sing cocog karo peminjam kanggo program iki.

Kanggo faktor biaya, akeh investor Non-QM bisa duwe rasio standar kaya 50%.Kita uga duwe syarat iki.Nanging, yen CPA sampeyan bisa menehi layang kanthi alasan sing cocog, kita bisa uga nimbang faktor biaya sing fleksibel.Aja ngluwihi watesan minimal ~

Yen sampeyan duwe kabutuhan, hubungi kita dhisik, kita bisa menehi pitungan penghasilan pra-analisis gratis.Sing mesthine migunani banget kanggo sampeyan kabeh utamane Petugas Pinjaman Hipotek, kanggo nglayani klien kanthi luwih apik.

2- 12 or 24-Month Bank Statement (2)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: