Mortgage News

Bentenane utama ing antarane Bab 13 lan Bab 11 yaiku: Bab 11 digunakake dening bisnis gedhe kanggo mbantu dheweke ngatur maneh utang bisnis lan mbayar maneh kreditur nalika nerusake operasi.Bab 13 mbuwang utang nggunakake rencana mbayar maneh saben wulan kanggo 3 nganti 5 taun.


Wektu kirim: Jan-21-2022