Mortgage News

Ora ana rasio DSCR tegese rasio penghasilan sewa saben wulan saka sewa menyang jumlah mbayar maneh saben wulan omah, pajak, asuransi lan ragad manajemen properti padha karo "0", yaiku, sampeyan bisa nglamar produk silihan DSCR kanthi " rasio nol ".

Ing operasi silihan sadurunge, kita kudu mbandhingake penghasilan sewa karo PITIA saben wulan lan kewajiban liyane saka properti subyek, kanggo ngukur apa produk silihan cocog karo peraturan karo DTI.

Ora ana rasio DSCR, produk silihan sing ora mriksa penghasilan, ora duwe syarat kanggo penghasilan para peminjam, amarga produk silihan iki ora kalebu pitungan DTI.Lan rasio DSCR minimal bisa dadi "0".Senadyan sewa omah murah, kita isih bisa nindakake!Bener, pemberi utang ora peduli apa rasio kasebut, anggere properti subyek minangka properti investasi.

Iki pilihan apik kanggo tamu karo income kurang utawa liyane ayahan.

Tanpa nimbang DTI, kita ora perlu nimbang pajak tanah asuransi REO liyane, uga ora perlu mriksa pengembalian pajak para peminjam, sing nyedhiyakake kahanan sing luwih trep kanggo persetujuan silihan kanthi cepet.Yen sampeyan tuku omah investasi, milih DSCR bisa mbantu sampeyan ngrampungake transaksi tuku omah kanthi cepet!


Wektu kirim: Jan-21-2022