Mortgage News

Utangan ekuitas omah-uga dikenal minangka silihan ekuitas, silihan cicilan ekuitas omah, utawa hipotek kapindho-yaiku jinis utang konsumen.Pinjaman ekuitas omah ngidini sing duwe omah kanggo utang marang ekuitas ing omah.Jumlah silihan adhedhasar prabédan antarane nilai pasar saiki omah lan imbangan hipotek sing duwe omah amarga.Pinjaman ekuitas omah cenderung tarif tetep, dene alternatif khas, garis kredit ekuitas omah (HELOC), umume duwe tarif variabel.

Takeaways Key

● Utangan ekuitas omah, uga dikenal minangka "utang cicilan ekuitas omah" utawa "kredit kapindho," minangka jinis utang konsumen.
● Pinjaman ekuitas omah ngidini sing duwe omah kanggo nyilih menyang ekuitas ing omah.
● Jumlah silihan ekuitas omah adhedhasar prabédan antarane nilai pasar omah saiki lan imbangan hipotek amarga.
● Pinjaman ekuitas omah ana rong jinis - silihan tarif tetep lan garis kredit ekuitas omah (HELOC).
● Pinjaman ekuitas omah kanthi tarif tetep nyedhiyakake siji lump sum, dene HELOC nawakake garis kredit sing muter.


Wektu kirim: Jan-21-2022