Mortgage News

Pinjaman konvensional duwe syarat watesan rasio DTI / Cadangan / LTV / kahanan Kredit.Umume, umume peminjam bisa entuk utangan konvensional kanthi penghasilan lan skor kredit sing luwih dhuwur.Nalika kanggo sawetara nyilih, income sing luwih murah utawa duwe macem-macem jinis income, asil ing bali tax ala;Utangan Fannie Mae bisa uga ora nampa jinis kasebut yen utang hipotek omah.
Ing kasus iki, sampeyan bisa nyoba golek sawetara kreditur hipotek nyedhiyakake produk Non-QM.AAA Lendings saiki nyedhiyakake Bank Statement, Platinum Jumbo, Arus Kas Investor (Ora perlu informasi ketenagakerjaan, Ora perlu DTI), Penipisan aset lan program Nasional Asing.Saben uwong bisa nemokake produk sing cocog karo rega murah lan rega paling apik.

Ing ngisor iki sawetara conto skenario matur nuwun bubar:
● Investor real estate karo macem-macem properti kalebu condo non-warrantable.---- Arus Kas Investor
● Wong sing nyilih wiraswasta kanthi kridit sing apik sing penghasilane dicathet ing bali pajak ora bakal entuk omah mewah sing bisa dituku.---- Laporan Bank Mung
● Situasi tiba-tiba nalika nyilih mung rong taun metu saka penyitaan.---- Platinum Jumbo
● Wong sing nyilih adol bisnis jutaan dolar lan banjur nemokake omah impene nanging ora duwe sumber penghasilan kanggo didokumentasikan.---- Asset Depletion
AAA Lendings minangka pemberi pinjaman hipotek langsung kanthi pengalaman utangan luwih saka 20 taun.Kita duwe klompok profesional sing berpengalaman nyedhiyakake layanan kanggo para panuku omah lan wong sing butuh hipotek.We offer 100+ program silihan selaras ing conventional, FHA, VA, EZ qualified lan silihan nasional manca.Kita tansah ngutamakake kabutuhan pelanggan lan menehi solusi khusus sing paling apik kanggo saben pelanggan.

Pemberi pinjaman hipotek ing California, kreditur hipotek paling apik kanggo para panuku sing sepisanan, Perusahaan hipotek paling apik kanggo kerja ing California, Pinjaman hipotek Non-QM kanggo peminjam ing California, kreditur non-QM, kreditur Jumbo paling apik, Kredit hipotek Jumbo, Paling apik Pemberi Pinjaman Refinance Hipotek aaalendings, hipotek CA, silihan utang CA, refinance CA, silihan omah CA, tingkat bunga CA, utangan tanpa mriksa, Non-QM, Bank Pinjaman California, broker silihan


Wektu kirim: Jan-21-2022