Pusat Produk

Detail Produk

Ringkesan

Wong sing nyilih adol bisnis pirang-pirang yuta dolar lan banjur nemokake omah impene nanging ora duwe sumber penghasilan kanggo didokumentasikan.

Rincian

1) Nganti $2.5M jumlah silihan;
2) Nganti 80% LTV;
3) rasio DTI yaiku 50%;
4) Cash-out ditampa;
5) Ora perlu informasi lapangan kerja ing aplikasi silihan;
6) Dibagi aset 84 utawa istilah silihan tetep kanggo entuk penghasilan sing cocog karo peminjam.

Asset depletion

Apa program?

• Apa proyek utawa penghasilan sampeyan gagal entuk utangan hipotek?
• Apa sampeyan duwe cukup aset ing akun sampeyan?
• Apa sampeyan mung ngedol properti siji lan pengin tuku omah liyane?
• Apa sampeyan ora pengin nyedhiyakake macem-macem dokumentasi penghasilan?
• Apa sampeyan kepengin weruh kepiye para pemberi utang nyetujoni utang sampeyan tanpa nimbang rasio DTI?

Penipisan / Panggunaan Aset mbantu para pelamar kasebut nalika sampeyan ana ing kahanan iki.Iku program Non-QM umum, uga dijenengi "aset mung".Sampeyan ora perlu menehi informasi pegawe lan dokumen penghasilan nalika nglamar program iki.
Bisa digunakake minangka sumber penghasilan tunggal kanggo kualifikasi silihan utawa kanggo nambah sumber penghasilan liyane.Nalika digunakake kanggo nambah sumber penghasilan liyane, syarat aset minimal miturut metode kualifikasi dibuwang.

Apa gunane?

1) Ora perlu nyedhiyakake dokumen penghasilan;
2) Mung omah utama;
3) Dokumen sing dikurangi
4) Gampang kanggo kualifikasi

Apa aset sing bisa digunakake kanggo program iki?

Aset kudu cair lan kasedhiya tanpa paukuman;dokumentasi tambahan bisa dijaluk kanggo validasi asal saka dana:
• 100% saka Priksa, Tabungan, lan Akun Pasar Uang;
• 70% Saham, Obligasi, lan Reksa Dana;
• 70% saka Aset Pensiun: Layak yen sing nyilih wis umur pensiun (paling ora 59 ½);
• 60% saka Aset Pensiun: Layak yen nyilih ora umur pensiun.

Aset ora layak kanggo penipisan

Kanggo program iki, sampeyan bisa ngurus watesan ing ngisor iki.Sawetara jinis jinis ora bisa digunakake sanajan sampeyan bisa nggunakake aset kasebut dhewe:

• Equity ing Real Estate;
• Saham pribadi utawa diwatesi / non-vested;
• Sembarang aset sing ngasilake penghasilan sing wis kalebu ing pitungan penghasilan:
• Sembarang aset dianakaké ing jeneng bisnis.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: