Pusat Produk

Detail Produk

Ringkesan

Diamond Jumbo, kanggo nyilih sing ora bisa nindakake Non-agensi Jumbo.Jumlah silihan luwih akeh / DTI luwih dhuwur / LTV luwih dhuwur / properti sing dibiayai tanpa wates.

Rincian

1) DTI Maks 55%;
2) Nganti $4M jumlah silihan;
3) Nganti 90% LTV;
4) No MI (Asuransi Hipotek);
5) skor kredit 575 utawa luwih;
6) cadangan 6 sasi utawa luwih;
7) bali tax 1 taun kasedhiya.

Apa program iki?

Apa sampeyan tau ketemu kahanan ngisor?
• Lender ora bisa ngidini panyuwunan jumlah silihan sing dhuwur?
• Sampeyan ora bisa njaluk menyang LTV dhuwur pengin?
• Apa pemberi utang jumbo non-agensi bisa menehi utangan awis?
• Apa pemberi utang njaluk sampeyan tuku MI (Asuransi Hipotek)?
Yen sampeyan wis tau ketemu kahanan isin iki, banjur ora kuwatir.Pemberi pinjaman non-QM uga duwe program kaya ngono, padha karo pinjaman agensi.Nanging, pemberi pinjaman Non-QM kanthi produk silihan {Full Docs} duwe watesan sing luwih murah tinimbang produk silihan Dokumen Lengkap.Sampeyan duwe pilihan sing luwih apik saiki.Siji titik penting sing bisa sampeyan tindakake yaiku: Sampeyan mung bisa nglamar program iki yen sampeyan ora bisa entuk utangan FNMA utawa FHMLC.

Apa bedane program Dokumen Lengkap Non-QM iki karo program kualifikasi Penuh agensi?

Umumé, umume pelamar bisa nglamar utangan Jumbo konvensional kanggo tujuan silihan sing luwih dhuwur.Nanging, ing pengalaman kita, program Jumbo konvensional ora gampang ditutup.Program kasebut wis mbatesi syarat tinimbang utangan agensi, lan uga wis suwe.

Nanging, ing sawetara kahanan, pelamar ora bisa nduweni kualifikasi utawa nerusake program Jumbo konvensional, amarga mung bisa nindakake produk Non-QM, kanggo nyukupi tujuane, kayata jumlah silihan sing luwih dhuwur / Cash-out / LTV / Skor kredit. , lsp.

Dokumentasi Penghasilan Lengkap Non-QM kasedhiya kanggo para peminjam kanthi utangan jumbo lan utangan sing cocog sing ana ing njaba paramèter kanggo Hipotek Kualifikasi.Utangan ing program iki kudu ora layak didol menyang Badan Pemerintah.

Apa keuntungane?

Sawise maca tembung ing ndhuwur, iki ringkesan keuntungan kanggo informasi sampeyan:

Jumlah silihan dhuwur, luwih akeh tinimbang silihan agensi;
Rasio DTI dhuwur, watesan sing luwih murah;
Ora perlu MI (Asuransi Hipotek);
Awis-metu diijini;
LTV dhuwur, luwih dhuwur tinimbang utangan agensi.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: