Pusat Produk

Detail Produk

Ringkesan

Program aset populer.Peminjam duwe dhuwit tartamtu, sing bisa nutupi rega tuku utawa jumlah silihan lan biaya nutup.Ora ana info lowongan kerja;Ora DTI.

Rincian

1) Nganti 75% LTV;
2) Nganti $4M jumlah silihan;
3) Panggonan utama mung;
4) Ora ana watesan ing jumlah properti sing dibiayai;
5) Paling ora 6 sasi cadangan saka dana peminjam dhewe.

Apa program iki?

Program ATR-In-Full uga minangka program aset, sing nduweni kualifikasi mung karo aset.Pinjaman Non-QM sing apik.
AAA Lendings ora bakal ngetung DTI kanggo pelamar sing nduweni kualifikasi mung kanthi bukti Aset ("ATR-In-Full").Secara mekanis, penghasilan utawa pakaryan apa wae sing kadhaptar ing aplikasi bakal dianggep ora perlu kanggo underwrite lan, minangka alternatif, bisa dikosongake.Yen lapangan kerja lan penghasilan dituduhake ing aplikasi, DTI ora kudu diitung

Kepiye sampeyan ngerti yen sampeyan bisa duwe aset kanggo program iki?

Ing ngisor iki cara pitungan:
Kanggo utangan tuku, total aset sing diidini kudu cocog karo rega tuku ditambah kabeh biaya penutupan.
Aset >= Rega tuku + kabeh biaya tutup
Kanggo utangan maneh, total aset sing diidini kudu cocog karo jumlah silihan lan biaya penutupan.
Aset >= Jumlah utangan + biaya nutup

Deleng kualifikasi skenario ing ngisor iki, sampeyan bisa ngrujuk metode pitungan kanggo ndeleng apa sampeyan bisa lolos dhisik sadurunge nglamar utangan karo tukang kredit:

Skenario 1: Rega tuku plus biaya nutup = $768.500.Aset sing kasedhiya = $ 700.000 (tabungan) plus $ 45.000 (50% saka IRA) = $ 748.000.Singkat $20.500.Yen nyilih punika 59,5 utawa lawas, aset kualifikasi bakal $700.000 + $54.000 (60% saka IRA) = $754.000 lan cendhak $14.500.
 
Skenario 2: Jumlah silihan ditambah biaya nutup = $518.500.Aset sing kasedhiya = $ 370.000 (tabungan) + $ 100.000 (50% saka IRA) = $ 470.000.Singkat $48,500.Yen 59,5 utawa luwih, aset kualifikasi = $ 370.000 + $ 120.000 (60% saka IRA) = $ 490.000 lan cendhak $ 28.500.

Apa aset sing layak kanggo program iki?

Kas, saham, obligasi lan aset cair pribadi (ora ana properti) = 100%
Akun pensiun = 50% yen 59 utawa luwih enom lan 60% yen luwih tuwa
Ora ana dana bisnis

Apa keuntungane?

Ora ana cadangan sing dibutuhake;


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: