Pusat Produk

Detail Produk

Ringkesan

Produk paling prasaja ing macem-macem program Non-QM.
Ora Penghasilan / Ora Ana Employment / Ora Return Pajak, ora mbandhingake rasio DTI kaya silihan konvensional.Mung yen properti subyek minangka properti investasi.

Rincian

1) Nganti $3M jumlah silihan;
2) Nganti 80% Max LTV;
3) skor kredit 575 utawa luwih;
4) Bisa nutup ing entitas;
5) Ora ana watesan ing jumlah properti sing dibiayai;
6) SFR, 2-4 Unit, Condo, Townhomes, Condotels, lan Condo Non-Jaminan.

Program DSCR

DSCR (Rasio Jangkoan Layanan Utang) dirancang kanggo investor real estate sing duwe pengalaman lan cocog karo peminjam adhedhasar aliran awis mung saka properti subyek kanggo nganalisa tingkat risiko investasi.Dina iki, kita fokus kanggo mangerteni definisi DSCR lan mbukak misteri program DSCR saka perspektif investasi hipotek omah.Sabanjure, ayo pindhah menyang program DSCR.

Carane ngetung DSCR?

Kanggo silihan hipotek omah, DSCR nuduhake rasio penghasilan sewa saben wulan saka omah investasi kanggo total biaya omah (kayata pokok, bunga, pajak tanah, asuransi lan biaya manajemen (yen sawetara biaya ora bener, bakal dicathet minangka). 0)).Rasio sing luwih murah, luwih gedhe risiko utangan.Bisa diterangake ing ngisor iki:

detail

We AAA Lendings saiki nawakake "Ora ana rasio DSCR" kanggo klien kita, tegese rasio bisa mudhun dadi "0".Ing produk silihan konvensi, kita kudu mbandhingake penghasilan kita karo PITIA saben wulan (Prinsip / Bunga / Pajak / Asuransi / HOA) lan tanggung jawab liyane saka omah sing digadaikake kanggo mutusake manawa utangan kasebut cocog.

DSCR

Apa DSCR?

Apa sampeyan ngerti kepiye entuk utangan hipotek omah tanpa informasi kerja lan penghasilan?
Apa sampeyan ora mumpuni karo silihan hipotek konvensional?
Apa sampeyan ngerti program silihan sing paling gampang?
Apa sampeyan pengin ngerti carane nggunakake dokumen sing dikurangi kanggo entuk utangan?
Apa angel banget kanggo sampeyan entuk utangan omah ing industri sampeyan?

Kita nawakake program silihan sing sampurna kanggo nyukupi faktor utama ing ndhuwur, yaiku program DSCR, yaiku produk Non-QM sing paling populer ing silihan hipotek omah.

DSCR (Rasio Jangkoan Layanan Utang) dirancang kanggo investor real estate sing duwe pengalaman lan cocog karo peminjam adhedhasar aliran awis mung saka properti subyek kanggo nganalisa tingkat risiko investasi.Dina iki, kita fokus kanggo mangerteni definisi DSCR lan mbukak misteri program DSCR saka perspektif investasi hipotek omah.Sabanjure, ayo pindhah menyang program DSCR.

Apa keuntungan saka program DSCR?

Ora ana rasio DSCR, produk silihan sing ora mriksa penghasilan, ora ana syarat kanggo penghasilan tamu, amarga produk silihan iki ora kalebu petungan DTI.Lan rasio DSCR minimal bisa dadi kurang minangka 0. Malah yen nyewa omah kurang, kita isih bisa nindakake iku!Iki pilihan apik kanggo tamu karo income kurang utawa liyane ayahan.

Kajaba iku, Warga Negara Asing uga ditrima kanggo program iki, utamane karo visa F1.Yen sampeyan wong manca, lan ora bisa nduweni utangan hipotek konvensional, hubungi kita lan entuk skenario silihan.

Pandhuan kita fleksibel lan yen utangan sampeyan masuk akal, kita bakal nulung sampeyan nutup kanthi cepet.Kita duwe komunikasi lancar lan asil cepet kanggo silihan Non-QM, hubungi kita yen sampeyan duwe kabutuhan.

Sampeyan entuk dhuwit luwih akeh!Pengajuan rata-rata kanggo nutup kurang saka 3 minggu lan kita nutup tanpa repot.Bayangake carane referral sampeyan bakal nambah.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: