Mortgage News

Nalika sampeyan refinancing utawa njupuk hipotek, elinga yen tingkat bunga sing diiklanake ora padha karo tingkat persentase taunan (APR).Apa bedane?
● Tingkat bunga nuduhake biaya taunan saka silihan kanggo nyilih lan ditulis minangka persentasi.
● APR minangka biaya taunan kanggo silihan marang wong sing nyilih — kalebu biaya.Kaya tingkat bunga, APR dituduhake minangka persentase.Nanging, ora kaya tingkat bunga, kalebu biaya utawa biaya liyane kayata asuransi hipotek, biaya penutupan paling akeh, titik diskon lan biaya asal utang.

Kepiye Dikira APR?

Tarif diwilang kanthi nikelake tingkat bunga periodik kanthi jumlah periode ing taun sing ditrapake tarif periodik.Iku ora nuduhake carane kakehan tarif ditrapake kanggo imbangan.
How Is APR Calculated
Bunga = Total bunga sing dibayar sajrone umur utang
Pokok = Jumlah utangan
n = Jumlah dina ing wektu utang


Wektu kirim: Jan-21-2022