Mortgage News

Persetujuan subordinasi minangka dokumen legal sing netepake siji utang minangka peringkat ing mburi liyane ing prioritas kanggo ngumpulake pembayaran maneh saka wong sing duwe utang.

Senadyan jeneng teknis, persetujuan subordinasi nduweni tujuan sing prasaja.Iki menehi hipotek anyar menyang posisi lien pisanan, supaya bisa dibiayai maneh kanthi utangan ekuitas omah utawa garis kredit.

Ringkesan

1. Persetujuan subordinasi nuduhake persetujuan hukum sing ngutamakake utang siji tinimbang liyane kanggo ngamanake pembayaran maneh saka peminjam.
2. Utang subordinasi kadhangkala entuk cicilan utawa ora dibayar nalika wong sing nyilih ora duwe dana sing cukup kanggo mbayar utang.
3. Perjanjian subordinasi biasane dileksanakake nalika pemilik properti refinance hipotek pisanan.


Wektu kirim: Jan-21-2022