Mortgage News

Ing Amerika Serikat, akeh investor bakal kerep nganyarke lan ngganti omah investasi, sing bakal ngasilake pajak pertambahan nilai lan pajak penghasilan ibukutha ing proses dagang, sing ora ekonomis banget.Nanging, IRS wis ngetokake kabijakan panyegahan pajak sing sah nalika tuku lan adol omah investasi, yaiku nggunakake akun ijol-ijolan 1031.
Apa akun 1031 exchange?Umumé, akun ijol-ijolan 1031 yaiku dhuwit saka adol omah investasi sing ditransfer menyang akun escrow 1031, banjur dhuwit kasebut digunakake kanggo tuku omah investasi kanthi nilai relatif sing luwih dhuwur.Banjur omah investasi sing didol bisa nundha pambayaran pajak pertambahan nilai lan pajak penghasilan ibukutha, lan akun ijol-ijolan 1031 bisa digunakake tanpa wates tanpa watesan frekuensi lan frekuensi, yaiku, pajak bisa ditundha tanpa wates, Iku padha karo pambebasan pajak. .

Kita nawakake program aliran kas investor Non-QM "DSCR", sing cocok kanggo operasi iki.


Wektu kirim: Jan-21-2022